Automate your Marketing
with Womplify




 
Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Jan-2010 01:52 Email | Share | | Bookmark
BIbu and Cake collection

 
 
 
View all 6 photos...
Yep!Turn bibu plak hapdet.
Tetibe rase rindu juga dgn fotopages ni sgt teringin nak hapdet tapi dah byk sgt yang backdated n bibu tak mampu nak cari masa tuk hapdet kesemua sekali all my creations thru out the year 2009. Maka bibu hanye mampu melihat dan membiarkan semua skali pergi ( oo cam lagu je)

Aceli byk juga cake collection yang bibu buat sepanjang thn 2009. Demi masa yg sgt cemburu itu bibu hanye update di blog supaya lebih lekas dan jimat masa
TAPI bibu akan cube hapdet di sini sedikit demi sedikit tuk tatapan sume....erk sesape sajelah..( ade ke yg tgk fp budaknakai ni)























Ini semua hasil keje tahun 2009 dan Jan 2010. Maka lepas ni bibu akan berhenti update tuk sthn plak? oo kijamnye aku

Quote:
Anyway, I'm welcoming those who might interested to place order . I'm doing as part timer basis only . my Email : caw582@yahoo.com


Monday, 30-Nov-2009 06:30 Email | Share | | Bookmark
Jejak Kasik BudakNakai and Wak Kumis 2009

 
 
 
View all 6 photos...
Pendek cerita , dah lama aku mengikuti fotopages Wak Kumis nih.. rasanya even before my wife pregnant our first daugther lagik (Dah 7 thn rasanya). Huhuhuhu..tak sangka pulak ,gupernya wife aku pun rajin layan fotopages Wak Kumis ni.Di takdirkan tuhan ketemu jugak aku dengan yang tuan empunya fotopages nih..bersama kami adalah Azue and family


Wednesday, 1-Jul-2009 01:40 Email | Share | | Bookmark
We're back!



Hai Sume!!

Wah penat mengemas umah yang dah lama ditinggalkan ni.3 bulan tak jengah, segala bende bertapa kat sini
Kami sume sihat Alhamdulillah, anak2 pon semakin membesar, kakak dah almost 6 yrs this end July, Nuha dah almost 2 yrs this October.Aceli banyak event but sangat tak sempat nak update dah.Banyak bende nak buat selain kerjaku yang menimbun dan kalo bibu tersangkut je kat sini, byk bende jugak bibu akan lupa..some fp friends yang selalu buzz me, terima kasih bebanyak ingat juga kat bibu..ahaks! Ade juga yang bising2..asik ke blog aje..bukan! bukan dah lupe fp terus. BIbu masuk blog pon aceli memudahkan keje jugak sbb boleh diotopublish bile2 pehtu nak upload sgt sng I rase berbanding fp

Nah sebagai pengubat rindu FP I upload some photos taken last 2 month (adoi..dah lama tuh peram wakakaka).All my kids, nieces and nephews during outdoor shooting located in SS19, USJ.








These are most voted photos above all







Tuesday, 10-Mar-2009 05:07 Email | Share | | Bookmark
Sesape nak melawat silakan!

Bibu & Abie agak sibuk sejak masuk thn 2009. Update fp shj agak terlewat. Blog update er...er agak pantas but not everyday.
so all invited to view my blog :

http://b-boo.blogspot.com/



Thursday, 12-Feb-2009 06:05 Email | Share | | Bookmark
Men Guling2 di Wetland, Putrajaya


Tempat : Wetland, Putrajaya
Hari : Isnin 9 Feb 2009, 5-7 petang
Masuk : Percume

Sempena coti Thaipusam , kami sekuarga tak ke mana pon, sekadar bersengkang mata mengadap movie, makan sedap2, dan Isnin baru nak sibuk hirup udara segar. Tak jauh sangat, 20 minit perjalanan dengan kereta, dah sampai pun. Kali ni Cik Ma famili (abie’s sister) pon turut serta memandangkan rumah derang pon sekangkang rusa je dari rumah kami.

Rupenya masih banyak tempat di Putrajaya ni kite belum habis terjah. Kadang kite terlalu berbangga dgn keindahan di negara lain, negara sendiri masih belum sempat!













[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net