Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Jan-2009 04:05 Email | Share | | Bookmark
Entry kek la pulak

wahh lame rase nye tak update entry sal kek ye!
Okeh kek2 ni sume tuk event yang baru je lepas.

Kek n cuppies ni mase reunion SK Ijok selepas 19 thn..Lame kan? Ade yg tak penah jupe sejak darjah 6..tapi mostly dah jupe lepas abis blaja. So we all sume buat pot luck bibu cam biasa la wat kek itupon upon request hehehhe!



Kek Bertunang ni ditempah oleh kwn baik bibu di Sek 17 Shah Alam.
Kek Simpsons tu kakak yg request saje wat mkn mase coti New Year.
Kakak lately suke sgt simpsons karekter ni.




Fondant ni plak mase coti Krismas tuk kazen Atam (bibu's sil). Cuppies hantaran bertunang.Yang last skali tu saje wat mkn mix n match!



Quote:
Banyak lagi kene perbaiki..yelahh buat pon sbulan skali..nak tulis pon ketar2 hhihi...writing mmg byk lagi kene improve..adoi..kene buat tiap2 hari ye sifu baru cantek?


Tuesday, 30-Dec-2008 06:41 Email | Share | | Bookmark
PD Trip 13-15 Dec 2008/Family Day

 
 
 
View all 4 photos...

Venue : Teluk Kemang, Blue Lagoon (Teratak Seri Tanjung)
Date : 13-15 Dec 2008
Participant : 9 families (IJOK Families)

Nek Ebok & Atuk Zain
Atuk Yut (Mira, Ika, Daud)
Nek Ina (Atuk Muzafar, Anis, Arman, bik Holifah)
Nek Ham (Atuk Farok, Daus, Nana, Umi, Farah)
Nek Ni (Ayah Yim, Man, Iyah, Indah, Iqbal, Qoyin)
Nek Uji ( Atuk Fadil, Faiz, Irfan, Arif, Adriyana)
Atuk Dar (Nek Sadiah, Syarul, Hafiz, Hakim, Fiza, Hani)
Bibu ( Abie, syuhadah, Nuha, Mak su, kak Mut)
Sudin (Zuli , Naim, Auni)


PART 1 (Petang Sabtu)



PART 2 (BBQ)



PART 3 (Games-Pagi Ahad)




Acara yang dijalankan :
>>Jalan bwk telo dlm sudu - single
>>Jalan berpasangan bwk telo dlm sudu dan tiup belon ( sebelah kaki diikat)
>>Tiup belon (kanak bwh 10thn)
>>Acara baling telo berpasangan mak ayah..pasangan paling jauh dan telo tak pecah >>dikira menang


PART 4 (Tghari Ahad)



PART 5 (Ptg Ahad)



Quote:

Trimas sume uncles n aunties yg bertungkus lumus menjayakan Hari Kuarga yg julung kali diadakan.. Sgt meriah + makanan sgt sedap + aktiviti yg seronok dan kelakar. Thn depan Insya Allah lebih ramai peserta dan gegar tempat lain pula:-D



Friday, 19-Dec-2008 09:20 Email | Share | | Bookmark
PD trip

Adeh..asik kene buzz je.. lom sempat le nak update PD trip 13-15th Dec 2008.
Sesape yg nak tgk in advance sile ke blog bibu :


http://b-boo.blogspot.com/



Friday, 12-Dec-2008 03:45 Email | Share | | Bookmark
Air & Rokok


Lokasi : Depan umah
Time : Petang - mlm
Target : Air hujan & puntung rokok Abie (tulun jgn buang rate2 ye Abie..tenkiu!)









Wednesday, 10-Dec-2008 04:12 Email | Share | | Bookmark
Balik Ijok (part 1)



6 Dec 2008, Sabtu

Last week kami sekuarga sempat balik kampung bibu di Ijok, Kuala Selangor tuk menghadiri majlis kenduri kawen kazen bibu dan langsung melawat rumah arwah Atuk @Buyut.

Takde sape tinggal sini melainkan makcik bibu di sebelah rumah. Banyak kenangan bibu famili di sini..sedih tuk digambarkan buyut dah tinggalkan kami sejak sethn yg lalu sbb bibu membesar, bersekolah di sini juga tempat berkubang.

Rumah dan laman ni masih terjaga dah harus dijaga sbb sebulan sekali adik bradik belah mak, all aunts and uncle akan balik berkumpul paling tidak waktu cuti sekolah.

Ini antara objek yg sempat dikebek oleh photog yang agak…hermmm belum mahir nih….tapi bolehhhhhh lah ye Abie!! (byk sgt gambar tataw nak pilih & x sempat edit)









[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net