Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Saturday, 28-Jul-2007 03:51 Email | Share | | Bookmark
BirthDaY ParTy kAkaK

Smalam genap umo kakak 4 tawon da besor anak ibu ni tapi bdn kecik comei. Ari ni ibu ngan abi wat b'day party kakak . Hepi B'day anak ibu yg Dotot-dotot ni








Saturday, 2-Jun-2007 02:26 Email | Share | | Bookmark
Nurul's Wedding(niece)

now dah Puan Nurul
Sarah n mamanyer
Uiks...KFC pon jadi brg hantaran?
View all 8 photos...



It's wedding season!! Lame tak de kenduri kendara. So we went back to Kulim again to
celebrate Tanti's first daughter's wedding, Nurul. This time merase le nak makan nasi minyak (cam ngidam je dari ari tu)
. Btw to Nurul and hubby Auntie and Cik Un wish both of u

'SELAMAT PENGANTIN BARU' and 'SEMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT'







Saturday, 19-May-2007 06:15 Email | Share | | Bookmark
Family/Sport Day

Ape lak jln cam robot tuh?
alahai sopannye anak ibu ni..cepat!
lenggang lenggok
View all 4 photos...
Hari ni Dada ade Sport. Buleh ke anak ibu main sport?Rupenye bwk bola ping pong dalam sudu je..tapi alahai punye sopan sungguh anak ibu ni...lenggang lenggok bwknyer kan team dada dah corot no 3? tak perla janji dpt hadiah..kinder pun dpt medal gak






Sunday, 22-Oct-2006 04:07 Email | Share | | Bookmark
Balik raya

on D way balik umah Buyut
Alif & Babahnye
Raya Theme thn ni- Gween
View all 17 photos...
Raya lagi 2 hari so balik umah Buyut dulu pas tu baru balik Tepeng. Tahun ni raya meriah sket coz ibu beli baju 4 pasang tuk Dada, abi pon ade baju melayu baru nak tuko baju melayu kalu tak baju itu jek... Ibu nye misti 2 pasang baju kurung (cukupler). Thn ni kira lebih sket rezeki Alhamdulillah.

[/i]Pagi Raya pertama
Sumer berkumpul kat umah Tanti ngan Alang kat Kulim lepas ziarah Kubur arwah ayah. Pas tu konvoi ramai2 pegi umah sedara belah arwah ayah. .

Tengahari Raya Pertama
Singgah lunch umah tok milah kat Parit Buntaq. Mkn kat tepi sawah. Mmg best. Mkn la ape lauk pon misti lincin.

Petang Raya Pertama[i]
Last skali singgah umah Tok Njang kat Semanggul then balik Kamunting. Uih beraya sakan thn ni dari pagi sampai maghrib.Baru le rase beraya thn ni kalu tak asik tgk tv lepas sembahyang raya tak pon pegi Lake Garden tak pon pegi Zoo



Monday, 16-Oct-2006 03:53 Email | Share | | Bookmark
Menu berbuka posa

Ikan masak 3 rase...tapi cam ade byk rase jek
minuman lak air soya abinye favourite...everyweek beli soya
Hari ni buka posa ibu yg masak + kacau from Abi..Tadaaaa Ikan siakap masak 3 rase


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net