Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Dec-2008 02:31 Email | Share | | Bookmark
Pe bende ni??

Adik yg 'gembeng'
ade antu ke dlm tuh?
sian pokok yang terabai!!
Ape2 jela Abie ni sume jadi target!!






Tuesday, 2-Dec-2008 02:58 Email | Share | | Bookmark
Adik & Kakak

My New Cam


Monday, 1-Dec-2008 06:24 Email | Share | | Bookmark
Welcome December 08

wahhh lama betul tak berupdate ..mmg dah sawang..cam utan fp ni..sekejap dah masuk December 2008. Thn depan cume tinggal 30 hari je lagi. Mmg tak sempat nak update...tapi blog sempat..ahaks..wokei so now fp mmg khas tuk gambo yg kene tapis jelah..baru sesuai kan? Insya Allah bibu akn upload yg de latest shj..tuk daily updates..karut marut nye citer sile ke blog bibu wokei! Ini hasil tembakan Abie..hehehhe bibu lom try lagi..fobia pon ade..(adakah fobia susuai tuk gambarkan betapa bibu lom sempat menggodek our new 'friend') So any comment welcomed! We are still learning!!







Friday, 7-Nov-2008 09:20 Email | Share | | Bookmark
Wariseni



Sori… kali ni entry agak serius!!!!
Rasanya ramai yg tak tau atau pura2 tak tau mahupun yg kurang tau tentang Wariseni ni..sesiapa yang naik monorail antra Dang Wangi stesyen(Putra LRT) dan Bukit Nanas stesyen (monorail) pasti tau tempat ni..Bibupun baru berkesempatan nak masuk setelah 2 thn lalu lalang mini muzium ni

Sesiapa yg nak lawat tempat ni..buleh dtg dari 9am-5pm (Isn-Jum), 10am – 8pm(Sab-Ahd)







Quote:
Sorry, some photos are bit blurry …my camera is not going well …new camera???hohohoho….perhaps!!


Quote:
I’m inviting all to bibu’s new site at http://b-boo.blogspot.com/ for daily updates!!



Thursday, 23-Oct-2008 09:27 Email | Share | | Bookmark
xcden & open hse umah Grandma Uji


Lama tak apdet bukan ape..bibu agak bz + we all xciden last Friday…tapi Syukur Alhamdulillah selamat tak ape2.. masih bernyawa dan dapat tgk puteri2 kami lagi..cume luka2 sebab terseret atas jalan dan bengkak lutut n siku …rase mcm diberi 2nd nyawa…bibu mmg tak pernah jatuh moto..slalu tgk org jatuh..mmg rase ngeri sgt kulit …Abie dah penah rase..so de cume leh gelakkan bibu je..sabo betoi! Laporan Penuh XCIDEN .Tak larat nak type panjang2…tgn kiri masih sengal, lenguh & pedih.

Ni sekitar open hse yg sempat pegi @ umah bibu’s youngest Auntie- Grandma Uji kat Rawang..mmg lom penah sampai sejak de pindah sini frm Kuantan..asik bz je..best mkn mcm2..de mmg rajin masak & terer bab baking membaking ni..bibu roger de je..kalo nak tanye ape2







[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net