Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 13-Feb-2008 06:11 Email | Share | Bookmark
Opis bibu

Kali ni nak citer pasal opis bibu..minggu ni mmg rajin sket coz phm2 ler..kalu tak brape bizi tu maknanye tak brape ade keje..kalu tak brape ade keje maknanye tak brape rajin nak wat keje walopon ade byk keje sebenanye..di panjangkan citer ……nak karang citer panjang kene ade idea…memandangkan otak pon cam dah jem sket cam jalan pagi tadi so ni kira dah abih panjang.. sila baca description photo mengikut abjad:



a. ni workstation bibu…misti ade stationeries, notepad, table calendar …ni scene waktu pagi memang ‘clear’ bile dah tghari sket…mule le longgokan document and paper (supaya menampakkan byk keje..itu petua supaya boss x kacau)..dan longgokkan tu kalo buleh sampai takat lobang idung

b. these are amongs weapons yg slalu kene blasah….tapi tang pokok bunga kengkunun wat green scenery untuk mendapatkan oksigen yg lebih (ade logic ke?)

c. sebelum wat keje kene brekfes dulu, misti minum susu and roti takpon oat semangkuk….teringin gak nak mkn goreng2 tapi dah tak masuk tekak ler..kalo kat café tu aku tgk lebey minyak dari mee.. tu lom campur bendasing yg selalu aku jumpe..rambut …toksah citer dari anak rambut…bapak rambut ..sumer ade..

d. tempat ni..kalo free sket…harus dikunjungi…saje cuci mata dan jugak cuci wallet….ni kalo shopping mmg tak bape hengat

e. Ni seater tuk guest (dlm bilik bos) ehhehehe tingin aku nak tido baring tapi kang harus tak bangun2

f. Ni kusi slalu aku duduk kalo ‘Tuanku’ panggil mengadap..Menci sungguh kalo kene panggil ngadap ni….

g. kalo naik monorail turun kat bukit nanas kendian jln kaki sket dah sampai opis.

h. Ni ‘selipar’ opis..kaler itam tu kalo wat ngadap..n entertain guest..kaler beige tu wat..jenjalan ke ‘d’


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net