Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Jul-2008 04:17 Email | Share | Bookmark
Happy 20th Birthday Maksu!






Happy 20th Beday Maksu (my only one sister) today. Semuga jadi adik yang baik, taat dan menurut perintah ekkekekekeke .Every year Bibu supply kek je...hadiah tu tgkla raya ke.. but this year Bibu wat sendri kek tuk Maksu...blaja rajin2 taw...tgk result tu cam tak bape bagus...up lagi...mane2 patient yang terkehel ke ape... terapi baik2...also wat terapi selalu tuk kakak mu ni yg asik sakit bahu je...wakkakakakaka ...bagus gak aku bagi ko elaun tiap bulan buleh ko urut/spa lagi ek??Kek stoberi ni...ade cacat sket sori le maksu biasaler...kalo dah bwk ke hulu ke hilir nak tunggu lepas abih keje baru nak hantar...ade stoberi yg tejatuh...huhhuhhuhuhu...



My comment on this cake

Moist
Ganache agak cair but still sticky
Not very sweet just nice
Deco yg agak tah ape2…nak cepat
Quality gambo yg aaamat tidak memuaskan…kameraku tak sihat
Kek yang comot sebab tak sempat snap mase dah siap…bile sampai opis…stoberi yang jatuh tu lagi mencacatkan kek tu…lepas abis keje on the way home baru bagi Maksu


Quote:
kamera plak sakit Bibu snap gune hp je..busan betol... agak2 bila Abi nak belikan Bibu kamera mhl tu ye?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net