Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Jul-2008 01:36 Email | Share | Bookmark
Auntie Ezza in da House & lawatan sambil belajar ke Kedai Bakeri

Aktiviti ni di plan 2-3 minggu sebelum kejadian tentang lawatan di atas. Memandangkan Bibu baru je berjinak-jinak dlm dunia baking ni…dan soping kalo dulu dari soping complek sudah bertukar soping ke Bakery shop. Dah tentu tokei kedai kek tu makin kaya dek abis brg diborong dek bibu bile bibu mule nak try resepi….sampai Abie pon tegur…

Quote:
'I bangga ade wife beli brg tuk masak2 …dari wife org lain yg sibuk beli make up ngan baju je'….hehhehehe kemang kuncup bibu dipuji Abie…siap dpt kiss

Jum, 27 Jun 2008, tghari,

YM Bibu & EZZA ( lebey kurg begini la di pendekkan…kalo telebih ayat tu….bibu saje nak nyedapkan jalan cerita je

‘Mak cikkkkkkkkkkkkk’

'BUZZ!!!’
‘Oit..kojut aku’
‘Mak cik, jadi tak ahad ni?’
‘abg aku de g keje ahad…greenlight’
‘ko camne…laki ko bagi pegi?’
‘jap…aku tgh tunggu reply laki aku (sms)’
‘hermmmmmmm…………’
‘nanti ko tunjuk demo deco sket’
‘erk..aku bukan pro ….men hentam je….’
‘ala aku nak tgk ko bancuh icing tu je’
‘ikot ko la..tapi ko kene gerak awai sket’
‘aku kuar kul 11…..lepas zuhur baru gerak ke Bagus…tunggu ko kat situ’
‘erk…lepas zuhur? Abis kul bape nak mai umah aku…campur burak lagi mane sempat nak deco oiii’
‘kalo cam tu aku kena kuar agak2 kul bape?’
‘kul 11….dlm 11. 40 sampai Kajang….ko lepak jap umah member ko tuh…dlm kul 12.30 gerak ke Bagus…okeh? Tunggu ko kat situ’


Maka ahd tu 29/07/08…di Kedai Bakeri, Kajang

Bibu ngan mama Yie n Aloy pon bersua muka….setelah agak lama berhubung di alam maya ni…hehehhehe…org pertama fp yg bibu jumpe live…(ehhehe...mc m nak kasi award je) maklum ler bibu ni pemalu sket..ekekekkeke…bibu cume teman soping je..sbb sminggu sblum bibu dah beli kat situ…hehehhe…berpastik-pastik si mak cik EZZA ni soping ….tak pe2…kalo agak2 tak cukup…len kali kite beli kedai bakeri tu pulak

Sampai umah………

Ape yang drg buat kat umah bibu ek…si Nuha ni biasala de ngan org tak kenal de wat dek je…agak susah gak nak wat keje ade budak kecik ni kan…nak kene layan je…budak lagi tiga org kat luar (hall) (kakak, Aloy, Yie)...suke ati korang la..nak wat ape ek…tunggang tebalik pon tak per…janji jgn kacau mama2 yang sibuk cube deco tanpa sifu nih..wakakkakak…bersifukan buku resepi dan gamba2 aje…layan jela..








Quote:
EZZA
Tenkiu bebanyak ek...kim gambo tuh... bile2 nak soping lagi..singgah le teratak buruk kami tu...next time kite tak yah 'silat' kat dapur kita 'berkampung' terus


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net