Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Aug-2008 07:10 Email | Share | Bookmark
The Birthday cake!


Tadaaa...budaknakai is back! Wow…ade yg tak sabo nak tgk kek ni ye! Bibu agak bz le hari ni…nak lawat fp kengkawan pon tak nyempat2…last week dah free….freee sesangat…this week kebizian plak..ok seperti yang dijanjikan…
Birthday bash ni kitoang sambut kat umah Mak Long..kengkunun bibu nak wat surprise kek tuk Abie…siap ckp..kek ni org order…edible image tu order dari last week…sorok…tak kasi nampak..saje letak kakak nye beday skali walopon dah lepas..sebb dia kalo nampak kang..misti bising hushhhhh…toksah citer la mulut dia……so alang2 bibu edit dan letak skali…bibu order di LOVELIANA…jenuh bibu cari umah nye….tapi tak sempat nak jumpe tokei kek tu…coz bibu on the way home..dah lambat sgt. …sempat jumpe anak dia je…ape2 pon makasih ya Mbak Ayu…the edible icing turned out exactly the one I sent owkeh!




The cake recipe I tried from kak MADIHA memang ngidam lama nak buat kek ni..sejak beli dari Kedai kek dulu..akhirnye jumpe gak similar recipe…thanks ye akk!
Meh tgk my version plak…sowi ye..bibu tukar buah sket coz tekak ni mmg nak mkn sgt kek laici + longan cam kat kedai tu…(ingat lagi mase bibu sambut beday ke 21…roomate beli kek ni…abis makan kek depa baling telur + simbah air sabun….huhuhu tak de keje kan budak kolej dulu2)… ….tak baik tol derang tu kan….lepas tu 2 minggu bilik bau telur hah…padan muke memasing!


Ni pulak kek made by our beloved niece, Hanna (ala yg ade org merisik ari tu) ..de wat kek tuk tunang terchenta, Aidi…sedap gak kek ni harum je bau nye coz ade almond..seharum cinta yg sedang mekar wakkakakaka… tak sempat nak amik gamba mase tgh potong pulak!




Quote:
Tenkiu juga bibu’s x roomate
KAK SHARIZA
yang bg award ni..sonot sgt dpt jejak kasih balik…mengimbau kenangan di Sek 7 dulu..ahaks! tapi rase cam sume dah ade award ni…so bagi kat sumer lah..heheheh slamat!







Quote:
Tenkiu bebanyak kengkawan yg visit and wish Abie and Kakak beday….lepas ni abis dah entry kek beday…tingal beberapa hari lagi nak posa…so stop la edisi kek ni……mari bercookies la pulak!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net