Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-Aug-2008 04:40 Email | Share | Bookmark
MAHA 2008 & Besday @umah Acu



Last Sat we went to MAHA expo…ramainye org..bile dah tghari makin ramai…tapi mmg panas la hari tu…we all pegi pon dpt round halfway je..area farm....hall tak sampai sbb tram sooooo full…(dah bayor RM1 sorg lak tu)...event ni Abie yg excited sgt tgk kambing la..lembu la…cam beriya nak bela kambing…bibu mmg tak thn le..bau…idung sensitif sket…panas lak tu ngan bwk Nuha..de dah muke boring giler dlm stroller …dah panas2..nak snap ape pon dah tak best…tunggu tram plak..punye la penuh..last kitoang skip the hall dan balik umah terus…nak borong kepek n chips pon tak dpt!




Lepas pegi MAHA..kitoang balik umah..rehat jap then ptg kul 6 baru pegi USJ12..umah Acu (Abi’s youngest sis) celebrating her sons’ b’day, Alif – 3 yrs and Afie-1 yr…tapi sampai je umah Acu....sume org dah balik ….bibu sempat buat cupcake yang paling simple coz dah kesuntukan masa sgt…balik dari MAHA dah tghari…masak lunch lagi…fuh..rase cam supermom!!
Gamba pon tak byk amik…mmg agak kepenatan ...two events in a row!!



Quote:
Kakak - paling happy skali dpt naik unta n pony....rase cam nak bwk balik umah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net