Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 1-Jul-2009 01:40 Email | Share | Bookmark
We're back!



Hai Sume!!

Wah penat mengemas umah yang dah lama ditinggalkan ni.3 bulan tak jengah, segala bende bertapa kat sini
Kami sume sihat Alhamdulillah, anak2 pon semakin membesar, kakak dah almost 6 yrs this end July, Nuha dah almost 2 yrs this October.Aceli banyak event but sangat tak sempat nak update dah.Banyak bende nak buat selain kerjaku yang menimbun dan kalo bibu tersangkut je kat sini, byk bende jugak bibu akan lupa..some fp friends yang selalu buzz me, terima kasih bebanyak ingat juga kat bibu..ahaks! Ade juga yang bising2..asik ke blog aje..bukan! bukan dah lupe fp terus. BIbu masuk blog pon aceli memudahkan keje jugak sbb boleh diotopublish bile2 pehtu nak upload sgt sng I rase berbanding fp

Nah sebagai pengubat rindu FP I upload some photos taken last 2 month (adoi..dah lama tuh peram wakakaka).All my kids, nieces and nephews during outdoor shooting located in SS19, USJ.








These are most voted photos above all







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net