Budaknakai & Bibu
Image Hosted by FileHive.com
By: Budak NaKaL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 20-Jan-2010 01:52 Email | Share | Bookmark
BIbu and Cake collection

 
 
 
 
 
 
Yep!Turn bibu plak hapdet.
Tetibe rase rindu juga dgn fotopages ni sgt teringin nak hapdet tapi dah byk sgt yang backdated n bibu tak mampu nak cari masa tuk hapdet kesemua sekali all my creations thru out the year 2009. Maka bibu hanye mampu melihat dan membiarkan semua skali pergi ( oo cam lagu je)

Aceli byk juga cake collection yang bibu buat sepanjang thn 2009. Demi masa yg sgt cemburu itu bibu hanye update di blog supaya lebih lekas dan jimat masa
TAPI bibu akan cube hapdet di sini sedikit demi sedikit tuk tatapan sume....erk sesape sajelah..( ade ke yg tgk fp budaknakai ni)























Ini semua hasil keje tahun 2009 dan Jan 2010. Maka lepas ni bibu akan berhenti update tuk sthn plak? oo kijamnye aku

Quote:
Anyway, I'm welcoming those who might interested to place order . I'm doing as part timer basis only . my Email : caw582@yahoo.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net